Kursevi za kompanije

Home / Kursevi za kompanije

Grupni kursevi

Jednostavnije i zabavnije je učiti strani jezik u društvu drugih polaznika. Institut Andreja iz tog razloga kompanijama predlaže ovaj način učenja. Motivacija i podstrek kolega značajan je činilac uspeha, kao i mogućnost učenja na tuđim greškama. U radu na istom cilju kolege se zbliže, pa je i tim jači, kako u školi, tako i na random mestu. Učenje jezika smatramo jednom od najboljih metoda za ‘team building’.

Grupe čini mali broj polaznika, najviše 8 do 10. To je optimalan broj za konverzaciju i vežbanje.
Nastavu je moguće organizovati u prostorijama kompanije, ukoliko su zadovoljeni minimalni uslovi za udobno i praktično održavanje časova.

Intenzivni kursevi jezika

Intenzivni kursevi su namenjeni polaznicima kojima je od presudnog značaja brzina usavršavanja jezika. Adekvatnom brzinom i intenzitetom rada tri puta nedeljno po 90 min za samo dva meseca iskoristićete sve prednosti regularnog kursa a u znatno kraćem roku.

Naši iskusni predavači stvoriće prijatnu atmosferu i uz pomoć najsavremenijih metoda učiniti usvajanje jezika prijatnim iskustvom.
Časovi su dinamični, interaktivni i zanimljivi. Neprekidna konverzacija čini da polaznik nesvesno aktivira svoje latentno znanje jezika uz upotrebu audio i video materijala, fleš kartica, i kroz debatu.

Ovaj način rada sa velikom efikasnošću omogućava da vaše znanje za krako vreme bude dovoljno dobro, uz poštovanje Vaših poslovnih obaveza.

Individualni kursevi

Individualni kursevi jezika se organizuju na osnovu potreba polaznika i prilagođavaju se njegovom rasporedu. Nastava se obavlja jedan-na-jedan sa profesorom.

Besplatnim polučasovnim testiranjem u pisanoj formi precizno se određuje nivo znanja polaznika. Nakon testiranja kreira se nastavni plan i program koji će biti prilagođen isključivo vama. Pažnja predavača usmerena je samo na Vas, teme su prilagođene Vašim interesovanjima, a i ritam održavanja nastave određujete Vi. Preporučeni tempo rada je dva do tri puta nedeljno po 60 minuta, a moguće je i češće.