Česta pitanja

Home / O nama / Česta pitanja

Imate pitanje? Mi imamo odgovor

Zvanični upis za zimski semester počinje 15. avgusta i traje do 15. Septembra. Upis za letnji semester počinje 15. januara i traje do 15. februara.

Upis i testiranje kandidata za priključivanje postojećim grupama vrši se tokom cele godine.

Ukoliko ste već učili jezik na koji se upisujete, vršimo besplatno polučasovno testiranje u pisanoj formi kojim se odredjuje vaš nivo znanja.

Ne, udžbenici nisu uključeni u cenu kursa, njih prati i radna sveska. Dodatni materijali koji se dobijaju na časovima su uračunati u cenu kursa.

Da, plaćanje na rate je uobičajena praksa u našoj školi. Ukoliko platite školarinu u celosti, ostvarujete pravo na 10% popusta.

U našem Institutu primenjuju se najsavremenije metode učenja stranih jezika propisane normama i opštom skalom Saveta Evrope. U radu primenjujemo konverzacijski metod, koji kod polaznika razvija sve četiri jezičke kompetencije (čitanje, pisanje, razumevanje i izražavanje), uz korišćenje štampanih izdanja eminentnih svetskih izdavača, kao i dodatnih audio i video materijala. Težište svih nastavnih jedinica je na razvijanju konverzacijskih sposobnosti polaznika, budući da znati jedan jezik zapravo znači govoriti ga.

Termini održavanja nastave zavise od vrste kursa koji vas interesuje.  Kada su u pitanju opšti kursevi jezika, nastava se održava radnim danima u popodnevnim i večernjim terminima. Specijalizovani kursevi obično se održavaju vikendom, u dnevnim terminima. Kontaktirajte nas zbog više detalja.

Maksimalan broj polaznika zavisi od vrste kursa, na opštim kursevima je izmedju 8 i 10.

Da, ukoliko polaznik propusti 3 ili više časova u nizu, organizujemo besplatnu nadoknadu.

Polaznik ima pravo na 3 časa nadoknade u jednom semestru. Svaki naredni dopunski čas plaća se po utvrđenom cenovniku za individualne časove.

Potrebne su vam dodatne informacije?