Želite da Vaše dete sa lakoćom savladava gradivo u školi i svoje znanje aktivno koristi kad god se za to ukaže prilika? Imamo rešenje, posetite Institut stranih jezika ANDREJA i pružite svojoj deci mogućnost da na najlakši način nauče izabrani strani jezik.

U institutu Andreja posebnu pažnju poklanjaju školskoj deci i tinejdžerima. Oni su u najosetljivijem periodu života i potrebno im je mesto gde će se osećati prijatno, slobodno i zaštićeno. Nastavni kadar ove škole nastoji da polaznici bar dva puta nedeljno, na časovima, osete da su upravo na takvom mestu. Na zabavan način uče strane jezike, uče kako treba sarađivati, pomagati drugovima i timski rešavati zadatke. Na taj način deca razvijaju svoje potencijale i postaju ne samo dobri đaci, već i dobri ljudi.

Najveća nagrada za ljude iz Instituta je njihov zadovoljan osmeh i rezultati koje postižu na takmičenjima, opštinskim, okružnim i regionalnim. Na takmičenju za đake osmog razreda učestvovalo je četvoro đaka ove škole, a jedan od njih i na republičkom.

Ono što smatramo važnim je:

Očekujemo vas – jer u društvu se lakše uči!!!
Časovi za tinejdžere su organizovani dva puta nedeljno ili kao dvočas subotom.