067/7243974
Ćirila i Metodija 35, Niš

O nama

Andreja

9 godina postojanja

Institut za strane jezike Andreja

Ponosni smo što smo ostali verni svom cilju – uspešnom usavršavanju znanja jezika naših polaznika.

U našoj ponudi je: 

Iskusni predavači koji iza sebe imaju više od 15 godina rada sa polaznicima svih uzrasta i nivoa znanja u našim moderno opremljenim učionicama sa Wi-Fi-jem i u prijatnoj atmosferi čine da se svaki polaznik oseća prijatno i sa zadovoljstvom prati nastavu.

pilates-on-physcial-education.jpg
back-to-school.jpg
girl-doing-homework-or-online-education-.jpg

Naš način rada

Naši nastavni programi su prilagođeni kvalitetnom savladavanju stranog jezika.
Kurseve smo osmislili tako da naši polaznici razvijaju sposobnost i veštinu komunikacije, od najmladjih do naprednih odraslih grupa.

Minimalna upotreba srpskog jezika tokom časa motiviše učenike da razmišljaju i uče na ciljnom jeziku.

Raznovrsna nastavna sredstva podstiču razvoj brze komunikacije na stranom jeziku i savladavanje početne nesigurnosti u upotrebi nematernjeg jezika.

Aktivna interakcija izmedju polaznika i profesora, rad u paru i manjim grupama, didaktičke vežbe, kao i raznovsni dodatni materijali koje koristimo pored osnovnih udžbenika, u velikoj meri pomažu lakšem savladjivanju gradiva.

Prijatna, opuštena i vedra atmosfera uz dosta audio i vizuelnih materijala, čine da naši kursevi pružaju zanimljiv i zabavan način za učenje jezika.

group-of-kids-talking-to-teacher-in-school.jpg
NAŠA

Misija i vizija

Kao obrazovna institucija, smatramo da je ulaganje u znanje najbolja investicija, kako na ličnom, tako i na društvenom planu. U sigurnom i modernom okruženju, naši polaznici imaju priliku da kroz učenje novog jezika na još jedan interesantan način upoznaju svet u kome živimo i aktivno učestvuju u svemu što on pruža. Stoga je naš cilj da proces učenja učinimo zabavnim i jedinstvenim iskustvom. Želimo da to bude nešto u čemu ćete uživati, a rezultati još veći podstrek za daljim napredovanjem. Baš zato se i trudimo da svakim danom kvalitet naših usluga bude sve bolji, a polaznici zadovoljni zbog ispunjenih očekivanja. Jer poverenje koje nam ukazujete i jeste naša najveća motivacija da u svom radu budemo samo bolji.

Sa vizijom da će naša škola biti mesto gde će se susretati razne generacije polaznika, gde će se raditi na novim idejama i unaprediti znanja, želimo sve da ohrabrimo da nam se pridruže u zajedničkim naporima i da sa nama podele radost uspeha.

Dobro došli!

Naši predavači

Učenje stranog jezika je iskustvo koje Vam ostaje za ceo život. Naši profesori su tu da Vam otvore vrata jednog novog sveta i pomognu da iz nedelje u nedelju uspešno savladavate sve zadatke kako biste stigli do željenog cilja.

Motivisani, kreativni i predani
Kao zaljubljenici u posao kojim se bave, svoju ljubav i entuzijazam prema jeziku koji promovišu prenose i na učenike.
Stalno usavršavanje znanja

Redovna edukacija na seminarima iz oblasti metodike nastave kako bi kontinuirano usavršavali svoje metode rada i pratili nove trendove. 

Stručni prevodioci
Zahvaljujući poznavanju specijalizovane terminologije iz različitih oblasti, angažovani su i na poslovima prevodjenja kao i asistiranja na medjunarodnim konferencijama.
Otkrivanje kultura i običaja

Sa nama specifičnosti raznih naroda i jezika. Na taj način učenje i znanje stranog jezika otvara brojne lične i profesionalne mogućnosti koje će svako moći da iskoristi u skladu sa svojim potrebama.

Imate pitanja?

Pišite nam ako Vam je potreban savet, informacija ili još niste odlučili koji kurs da upišete. Rado ćemo Vam pomoći.

  Institut za strane jezike Andreja jedna je od najpoznatijih i najuglednijih institucija za učenje stranih jezika na teritoriji grada Niša. 

  Kontakt
  Ćirila i Metodija 35, Niš
  Radno vreme:
  18:00 - 22:00
  10:00 - 14:00
  17:30 - 21:00

  © Copyrights 2021 All rights reserved Made by WebNi.me